Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο Κομμουνισμός και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη!!!

Λοιπόν, άκου Μήτσε μου.


Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι αυτή τη χώρα μπορεί να κυβερνήσει μόνο το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι ίδιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να ψηφίσουν αριστερό κόμμα γιατί ΑΝ λέει αναλάβουν οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τη διακυβέρνηση της χώρας, θα έρθει κάτι σαν τη συντέλεια του κόσμου στην Ελλάδα. Κοντολογής, ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ της ιδιοκτησίας!!!

Έχουν δηλαδή την απόλυτη βεβαιότητα ότι η Παπαρήγα (τυχαίο όνομα) θα τους πάρει το σπίτι.

Ο Μήτσος καθότι κοσμογυρισμένος και πολυδιαβασμένος μου γράφει:

Φίλη Πάττυ μη μασάς. Στον Κομμουνισμό ποτέ δεν διώχνεται άνθρωπος από το σπίτι του. Στην Ανατολική Γερμανία οι Βαρόνοι έμεναν στους πύργους τους. Απλώς, τους έστελναν καμμιά εικοσαριά οικογένειες να κατοικήσουν στα άδεια δωμάτια των πύργων. Δεν διώχνονταν από τα σπίτια τους.

Ο κομμουνισμός κατάσχει τα μέσα παραγωγής, όχι τα σπίτια, κι αυτό μόνο στο πρώτο του στάδιο που είναι η δικτατορία του προλεταριάτου.

Οι δε αγρότες οργανώνονται σε KOLHOZ που δε διαφέρουν πολύ από τους συνεταιρισμούς του ΠΑΣΟΚ. Το κράτος παρέχει ότι θέλει ο αγρότης για να παράγει και παίρνει το μέρος της παραγωγής που του περισσεύει. Οι αγρότες ποτέ δεν είχαν εξαθλιωθεί τόσο όσο τα τελευταία δέκα χρόνια με το GLOBALIZED TRADE που πουλάνε τσάμπα τα προϊόντα τους.

Ο μόνος κομμουνισμός που έβγαλε τον κόσμο από τα σπίτια τους είναι αυτός στην Καμπότζη, του KHMER ROUGE, αλλά αυτός είναι άλλο VERSION. Δεν είναι STRICT MARXISM, είναι αιρετικός μαρξισμός.

Αχ Μήτσε μου, να δω τη Γιάννα Αγγελοπούλου να συγκατοικεί στο μέγαρο που μένει με άλλες 20 πτωχές οικογένειες και τι στον κόσμο φίλε μου....



Δεν υπάρχουν σχόλια: