Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο Αβούρης, ο Φράγκος και το ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΗΔΩΝ!!!


Τελευταία φορά που είχα παρευρεθεί σε Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας ήταν όταν είχε συζητηθεί το θέμα της αύξησης των τροφείων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Τότε λοιπόν είχαμε την τελευταία στιγμή την «κωλοτούμπα» του κ. Φράγκου (ΠΑΣΟΚ) που τελικώς δεν τον έπεισαν τα στοιχεία και ψήφισε την πρόταση της Διοίκησης.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε την «κωλοτούμπα» του κ. Αβούρη (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ). Αρχικά ο κ. Αβούρης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) υποστήριξε την πρόταση της κ. Σιαραμπή (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ). Φτάνοντας στο τελικό στάδιο, όπου τελικά συμφώνησαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης σε μία πρόταση, ο κ. Αβούρης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) άλλαξε γνώμη, διότι τον έπεισε λέει η ομιλία του αντιδήμαρχου κ. Φράγκου (ΠΑΣΟΚ) στην οποία είπε ότι είναι νομικά αδύνατο να προσφύγουν μαζικά οι πολίτες, ότι η Διοίκηση έστειλε εξώδικο στη ΔΕΗ για να μην κόψει το ρεύμα στις ευπαθείς ομάδες έως τις 2/12/11 που αναμένετε η απόφαση του ΣΤΕ για τα Χαράτσια καθώς και ότι θα παραστεί ο ίδιος μαζί με το νομικό σύμβουλο του Δήμου στο ΣΤΕ στις 2/12/11. Δεν κατάλαβα το λόγο βέβαια, αλλά αφού θέλει το παληκάρι να παραστεί, ας παραστεί...

Ήταν δε, ιδιαίτερα διασκεδαστική μια ηλικιωμένη δημοτική σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ, η οποία καθόταν δίπλα στον αντιδήμαρχο κ. Φράγκο (ΠΑΣΟΚ) και του είπε «....ας ψηφίσουμε αυτό που λέει η Νίκη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ) αφού λέμε το ίδιο πράγμα....» και η αποθέωση ήταν όταν έφτασε η ώρα να ψηφίσουν την πρόταση του κ. Αβούρη (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ή της κ. Σιαραμπή (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ) που ρωτούσε με απορία τον κ. Φράγκο (ΠΑΣΟΚ) «.... γιατί ψηφίζουμε την πρόταση του κ. Αβούρη (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ);....».

Χαίρε Ιππότη του μέγα Τάγματος των ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΗΔΩΝ... Οι μελοθάνατοι σε παρακολουθούν κι ετοιμάζονται για το μεγάλο ΠΗΔΗΜΑ. Ποιού; Αυτό αγαπητοί μου θα το γράψει η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Υ.Γ.:

Ας πει κάποιος με ωραίο τρόπο στην ηλικιωμένη δημοτική σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ ότι εδώ και μέρες έχουμε Κυβέρνηση Εθνικής Δημοπρασίας του ΠΑΣΟΚ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΛΑΟΣ βρε παιδιά... για να καταλάβει κι αυτή γιατί ψήφισε την πρόταση του κ. Αβούρη (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) και όχι του κ. Φράγκου (ΠΑΣΟΚ).



Δεν υπάρχουν σχόλια: