Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στην Αγγλία οι γέροι πεθαίνουν από το κρύο!!!

Διάβασα κάτι συνταρακτικό.


Δεν μιλάμε για Λιβύη, Αλβανία, κλπ. Μιλάμε για την Αγγλία. Super Dooper αναπτυγμένη χώρα – δεκατέσσερα A με τόνο όπως λένε οι «ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ». Στο κέντρο του καπιταλισμού λοιπόν, αυτό το χειμώνα, διάφορα U.K. Charities’ Groups ζητούν από την κυβέρνηση να διαθέσει στάδια μπάσκετ ή βόλλεϋ με ξύλινο πάτωμα, κι αμάξια για να περιμαζέψουν από τα υπόγεια τους γέρους που μένουν μόνοι τους και να τους συγκεντρώσουν στα κλειστά γήπεδα για να ζεσταίνονται.

Την προηγούμενη χρονιά βρήκαν κοκκαλωμένους πολλούς γέρους γιατί δεν είχαν λεφτά για θέρμανση. Πολλούς δε, τους βρήκαν μέρες μετά σε αποσύνθεση. «ΕLDERLY PENSIONERS SUFFER FROM FUEL POVERTY». Τα «ENERGY CORPORATIONS» συνεχίζουν να κονομάνε από τις υψηλές τιμές των καυσίμων λόγω του πολέμου στη Λιβύη που έκοψε το SUPPLY και ανέβασε τις τιμές.

Tο PRICE INCREASE των FUEL PRICES δημιουργεί κέρδη, άρα τζόγο στο χρηματιστήριο, άρα ανάπτυξη. Aνάπτυξη σημαίνει οι BUSINNES MEN να κλέβουν τους φτωχούς, δηλαδή ο ένας να χορταίνει και ο άλλος να πεθαίνει, οι γέροι να ψοφάνε από το κρύο και οι πετραιλεάδες και οι Τράπεζες να έχουν AIR CONDITION σε πολική θερμοκρασία για να μην ιδρώνουν τα πουκάμισά τους!!!

Ο φαταούλας αποφασίζει και διατάζει: Είτε είστε μαζί μου είτε είστε εχθροί μου... Δηλαδή είτε φοράτε άσπρο πουκάμισο καθαρό και σιδερωμένο, είτε πάτε στο υπόγειο χωρίς θέρμανση να φοράτε 5 παλτά και κουβέρτες μέχρι να ψοφήσετε. Ο φαταούλας μας κύρηξε πόλεμο είτε τον προσκυνάμε είτε ψοφάμε από την πείνα και το κρύο.

Πότε θα ‘ρθει ο καιρός να γίνει ένα μεγάλο ΚΡΑΧ στα STOCK EXCHANGES, να μαζεύονται από κάτω οι χαμένοι με τις μαγγούρες και να τις κουνάνε προς τα παράθυρα των χρηματιστών και οι χρηματιστές να φουντάρουνε από τα παράθυρα. Τι θέαμα κι αυτό, να πήξει το πεζοδρόμιο από κουστούμια και ταγεράκια.

Αλλά που τέτοια ελπίδα, ευσεβείς πόθοι, όσο κοπανιόμαστε με τα ρόπαλα έξω από την Βουλή και με τους μπάτσους στο Καραϊσκάκη, τόσο θα γελάει ο κάθες μάγκας φαταούλας Κόκκαλης, Βγενόπουλος, Αλαφούζος στέλνοντας τα κλεμένα στην Ελβετία και το Λουξεμβούργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: